Kjære Trysilvenner,
Har du drømt om å være medeier i et bryggeri? Nå har du sjansen!
Trysil Bryggeri AS brygget sitt første øl i de nyoppussede lokalene til Trysil Hotell i august 2017, med en visjon om å tilby håndverksøl av høy kvalitet til alle som bor i, besøker eller tenker på Trysil.
Bryggeriet har siden oppstarten markert seg med en rekke øl av høy kvalitet med lokal forankring, som 1132, Kahlt Øl, Itte Blygen, Gørkvek, Kvilsten, Stomp-Jon og nå sist Vinter i Trysil. Disse, og noen flere, er å finne på flaske i de fleste butikker og serveringssteder i Trysil, og i økende grad også utenfor kommunegrensen – som spesialleveranser ala EngerdALE. Enkelte av produktene finnes også på boks, tilpasset et aktivt liv, og her og der finner dere ølet også på tapp.
Bryggeriet og produktene er godt mottatt, og vi er stolte over hva vi har fått til på kort tid og med begrensede ressurser. Samtidig har vi gjort noen erfaringer om hva det vil si å drive småskala- håndverksproduksjon i et marked med sterk konkurranse – først og fremst at det krever både kapital og krefter for å nå et bærekraftig produksjons- og salgsnivå over tid.
Gjennom det første året har vi bevist at vi klarer å lage øl av høy kvalitet, og vi bygger gradvis et distribusjonsnettverk også utenom Trysil. Framover må vi styrke og effektivisere salg og distribusjon ytterligere, samtidig som vi bevarer og utvikler produktet og -presentasjonen videre.
Vi ønsker å skape lokale arbeidsplasser, bidra til å styrke lokal identitet og lojalitet, samt heve merkevaren Trysil, ved hjelp av fantastisk håndverksøl! For å nå våre målsetninger inviterer vi nå personer og bedrifter til å delta i en åpen emisjon. Enten du er Trysil-patriot og bare synes øl er gøy, eller du vil engasjere deg i utviklingen og driften, oppfordrer vi deg til å ta kontakt.
De som er interessert i å motta mer konkret informasjon om emisjonen (dokumentasjon, invitasjon til informasjonsmøter og lignende), kan henvende seg til olve@trysilbryggeri.com innen 16.desember.
På vegne av Trysil bryggeri,
Sigbjørn Litland
Styreleder
Trysilbryggeri.com

 

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: